Klockan är nu:

Fototapeter

RollsRoller

Har du sett vilken effekt du kan få av en fototapet i ditt rum? Fototapeten är tillbaka.

Ta möjlighet att skapa en egen tapet av en egen bild eller fotografi. Tapeten är tillverkad av Non woven, slitstarkt material som både är avtorkningsbart och enkelt att sätta upp. Tapeten tillverkas med senaste digitalteknik.

Vi erbjuder personliga, måttanpassade tapeter av högsta kvalitet, snabb leverans och hög service. Produkten kan delas in i följande underkategorier:

- Personliga fototapeter med egna motiv
- Designade fototapeter enligt kundens önskemål
- Våra fototapeter, färdiga motiv i olika kategorier

Fototapet är enkel att montera, det skiljer sig inte från att sätta upp en vanlig tapet. Den levereras i numrerade våder. Tänk på att det är viktigt med ett jämt underlag, så spackla noga! Vill du göra det extra noggrant, stryk då väggen med vit färg innan uppsättning.

Du kan även hitta bilder som passar bra till fototapeter här »

Vision har copyright på Mulletapeter och Lena Fuhrbergs enhörningar, kontakta oss eller Lena med dina önskemål. Färdiga förslag kommer inom kort att finnas på hemsidan.
Besök Lenas hemsida här »

Designa din egen tapet

Designa din egen tapet med din favoritbild eller välj ett av våra färdiga förslag. Våderna kan göras stående från golv till tak eller liggande för tex en panorama bild. Tänk på att det krävs en högupplöst bild för ett bra resultat.

Ladda upp din bild här »