Klockan är nu:

Våra produkter

Tapeter

Tapeter

Designa din egen tapet med din favoritbild eller välj ett av våra färdiga förslag. Våderna kan göras stående från golv till tak eller liggande för tex en panorama bild. Våderna är 105 eller 52cm breda. Det krävs en högupplöst bild för ett bra resultat.

Dekaler

Dekaler

Vi tillverkar datorskurna dekaler till företagsbilar, privatpersoner, fönster, båtar, mc, mopeder, skyltar mm.
Du kan även använda dina dekaler till brevlådan, ytterdörren
skyltfönster, eller varför inte styla din gitarr, bärbara laptop/dator.

Banderoller

Banderoller

Vi trycker digitalt på en väv avsedd för utomhusbruk och som kan spännas upp mot fasader eller mellan stolpar. Användningsområdet är mycket stort och marknaden för banderoller ökar dramatiskt främst för att tekniken gjort det både billigare och snabbare att tillverka banderoller av hög kvalitet.

Bildekor

Bildekor

Din bil är din bästa och billigaste annonsplats. En snygg bildekor exponerar ditt företag, din hemsida eller produkt för tusentals människor varje dag till ett oslagbart pris!

 

Väggdekor

Väggdekor

Hos oss kan du skräddarsy din egna väggdekor eller väljea bland våra färdiga förslag i webshopen. Med hjälp av en appliceringstejp som håller ihop motivet, får du upp den på väggen utan att motivet blir snett eller förvrängt

Övrigt

Övrigt

Rollup, Affisch, Canvastavlor, Tavlor glasklar plexi, skyltar i plåt/pvc/plexi. Har du/ni andra önskemål så tveka inte att höra av er på info@visionreklam.se eller på telefon: 0910 - 197 77